fbpx
Новини світу

У Москві з’являться пересувні пункти, що надають допомогу в усиновленні дітей

 Міжрегіональна громадська організація "Наші діти" ініціювала проект допомоги усиновителям. Тепер особи, котрі мудрують над тим, чи варто взяти у свою сім’ю прийомну дитину, зможуть дізнатися про всі тонкощі і нюанси цього непростого процесу в спеціальних пересувних інформаційних пунктах. Потенційним усиновителям розкажуть про майбутні пільги, психологічні особливості і нададуть усіляку підтримку. Подібні пункти будуть з’являтися біля великих торгових центрів, у парках та інших багатолюдних місцях.

Читайте також:  Папа Римський заявив, що Україні час "викинути білий прапор" і почати переговори з росією

 "Одна з перших наших акцій пройшла сьогодні біля станції метро "Бауманська". Ми яскраво і впевнено заявляємо про свою місію, виводячи на вулицю велику ляльку "Іванка", який став вже по суті нашим брендом. Привертає увагу перехожих також величезний плакат і скупчення декількох волонтерів", – розповіла організатор проекту Юлія Зимова.

Читайте також:  Папа Римський заявив, що Україні час "викинути білий прапор" і почати переговори з росією

 "Наші діти" – міжрегіональна громадська організація допомоги дітям, що має за мету допомогу в усиновленні неповнолітніх, які залишилися без піклування батьків. За її підтримки вже кілька сотень дітей взято на виховання в прийомні сім’ї.

 За матеріалами: ИТАР – ТАСС

Читайте також: