fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Кількість жертв повені в Таїланді продовжує зростати

 За останні два дні в Таїланді найсильніша повінь забрала життя ще п’ятьох осіб. У даний момент загальна кількість загиблих зросла до 73 осіб. Нагадаємо, що стихійне лихо в країні триває з 17 вересня.

 За даними національного департаменту щодо запобігання стихійних лих, близько 7,5 тис. осіб не можуть повернутися додому донині через тривалу повінь. У відомстві уточнюють, що затопленими залишаються більше 4,2 тисячі населених пунктів, які розташовані в 22 провінціях королівства. Головною причиною стихійного лиха стали безперервні проливні дощі.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

 На дану хвилину найскладніша ситуація з повінню склалася на півночі і на північному сході держави. Місцеві метеорологи обіцяють, що вже в найближчі дні варто очікувати погіршення ситуації і на півдні. На сьогодні штормове попередження поширене в 16 південних провінціях, де очікуються сильні зливи і вітер. Негоду також очікують і на популярних у туристів островах Пхукет і Крабі. Синоптики вже попередили про сильні хвилі у Сіамській затоці і Андаманському морі.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

 Погода в Пхукеті (відео):

За матеріалами: УНИАН

Читайте також: