fbpx
Політика

У Голландії встановили особу злочинця, який проник у квартиру російського дипломата в Гаазі

Міністр закордонних справ Нідерландів Франс Тіммерманc (фото) повідомив, що голландська поліція встановила особу передбачуваного злочинця, який проник в квартиру співробітника російського посольства в Гаазі і пограбував її. За словами міністра, «підозрюваний відомий як активний рецидивіст». Раніше представник поліції Нідерландів назвав злом квартири російського дипломата звичайною крадіжкою.

"Я подзвонив російському послу, щоб поставити його до відома про хорошу роботу голландської поліції, яка за гарячими слідами знайшла підозрюваного у зломі на Банстраат. Підозрюваний відомий як активний рецидивіст. Добре, що так швидко досягнутий результат, що підтвердило те, що і думала поліція: що це була "звичайна" крадіжка" , – написав Франс Тіммерманc у своєму обліковому записі в "Фейсбуці" у п’ятницю ввечері.

Читайте також:  Словаччина - не Угорщина, а Фіцо далеко до Орбана

Нагадаємо, днями в Гаазі був пограбований будинок, в якому проживають співробітники російського посольства. У зв’язку з подією міністр закордонних справ Нідерландів Франс Тіммерманс висловив російській стороні жаль і повідомив, що поліція приступила до пошуку злочинців. При цьому міністр зазначив, що зовнішньополітичне відомство Нідерландів і російське посольство співпрацюють з даного питання.

Читайте також:  Проросійський екс-президент Чехії, який товаришує із сепаратистами Закарпаття, "наїхав" на чинну владу республіки через Фіцо

У Голландії встановили особу злочинця, який проник у квартиру російського дипломата в Гаазі (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru

Читайте також: