fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Орханові Зейналову за вбивство Щербакова загрожує довічне ув’язнення

Орханові Зейналову, обвинуваченому у вбивстві москвича Єгора Щербакова, напередодні пред’явлено звинувачення за 105 КК РФ (вбивство з хуліганських мотивів). Як повідомив представник Головного слідчого управління СК РФ Сергій Стукалов, тепер громадянину Азербайджану за російським законом може загрожувати довічне ув’язнення.

Раніше кримінальну справу було порушено за цією ж статтею, але першою його частиною, за якою максимальне покарання становить не більше 15 років. Однак, за словами офіційного представника Слідчого комітету Росії Володимира Маркіна, свою провину Зейналов не визнав.

Читайте також:  СБУ затримала російського агента, який намагався підірвати поштове відділення у Запоріжжі

"Якщо раніше надопиті в якості підозрюваного він повідомляв слідству про те, що саме він завдав удару ножем Єгору Щербакову в ніч з 9 на 10 жовтня 2013 року в Востряковському проїзді, то сьогодні заявив, що взагалі не був присутній на місці вчинення злочину і вбивства не здійснював", – сказав Маркін.

Читайте також:  СБУ затримала у Дніпрі рекетирів, які викрадали людей та «вибивали» з них гроші

У той же час, за словами Маркіна, у слідства достатньо доказів і даних про те, що саме Зейналов причетний до скоєного злочину, які і були покладені в основу обвинувачення.

Орханові Зейналову за вбивство Щербакова загрожує довічне ув’язнення (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru

Читайте також: