fbpx
Футбол

«Тільки з такими клубами, як “Шахтар” і “Динамо”, можна зрозуміти свій рівень», – Павлов

 Головний тренер маріупольського «Іллічівця» Микола Павлов розповів про підготовку своїх підопічних до матчу проти донецького «Шахтаря». Нагадаємо , що матч «Іллічівець» – «Шахтар» пройде в рамках 13 -го туру УПЛ. Початок зустрічі – о 16:00.

 «Тільки з такими командами, як "Шахтар" або "Динамо", можна визначити рівень свого колективу, окремих тренерів і гравців», – стверджує Микола Павлов.

 За його словами, для «Іллічівця» матч з «гірниками» буде важливою перевіркою сил. Павлов висловив сподівання, що сьогодні у його підопічних буде серйозна мотивація, тому що багато футболістів «Іллічівця» належали або належать «гірникам». Напевно, міркує тренер, такі гравці в майбутньому сподіваються повернутися в «Шахтар», але вже зовсім в іншому статусі. Для цього, стверджує Павлов, їм потрібно краще себе проявляти в матчах з сильними командами.

 «Після того як рахунок став 3:0, вже не було сенсу дивитися цю гру», – розповів Павлов про останній матч з «Шахтарем».

 Як сказав екс – тренер київського «Арсеналу» Юрій Бакалов, згадав тренер, тоді на полі була одна команда.

 «Аналогічну ситуацію ми пережили і в минулому сезоні, коли поступилися дніпропетровському "Дніпру" – 0:7», – нагадав Павлов.

 Він зазначив, що після попереднього туру пройшло достатньо часу. Тим більше, багато футболістів «Шахтаря» під час перерви в чемпіонаті виступали за свої збірні, а Мірча Луческу звозив «гірників» до Туреччини, де вони різними складами зіграли 2 спаринги.

 «Важко сказати, кого саме тренер випустить проти нас», – міркує тренер.

 Щодо Майкона, додав тренер, у нього достатньо моментів, проте він їх не зумів використати. Щодо Руслана Фоміна, то у нього нещодавно була травма, тому, виходячи на заміни, він не показує колишню «переконливу гру».

 «У грі з "Шахтарем", через відсутність деяких гравців, у нього з’являється шанс», – підсумував Павлов.

 За матеріалами: championat.com

Читайте також: