fbpx
Кінотеатри

Ольга Куриленко зніметься в режисерському дебюті Рассела Кроу

 У червні таблоїди анонсували початок роботи голлівудського актора Рассела Кроу над своїм режисерським дебютом – зірка екрану має намір зняти фільм «Шукач води» за сценарієм Ендрю Найта і Ендрю Анастесіоса, ну і, звичайно ж, зіграти в ньому роль головного героя. Про те, хто складе компанію Кроу на знімальному майданчику, довгий час не повідомлялось, і тільки зараз стало відомо, що на борт проекту піднялась Ольга Куриленко (французька актриса і модель, яка народилася в місті Бердянську Запорізької області).

 Куриленко має зіграти важливу роль у долі головного персонажа, якого втілить на екрані сам Кроу. За сюжетом австралієць перебирається до Туреччини, щоб знайти двох своїх синів, зниклих без вісті після Дарданелльской операції. Героїня Ольги Куриленко – власниця невеликого готелю, в який поселяється герой Кроу, між ними спалахує роман. Дії картини розгортаються в 20 -ті роки минулого сторіччя.

 До зйомок картини «Шукач води» Рассел Кроу має намір приступити в грудні нинішнього року, і можливо, вже в 2014 році фільм вийде на широкі екрани.

 За матеріалами: film.ru

Читайте також: