fbpx
Шоу-бізнес

«Дом-2». Аліана Устиненко похвалилася обручками

 Учасники скандального проекту «Дом – 2» Олександр Гобозов і Аліана Устиненко продовжують готуватися до весілля. Наречену з самого початку хвилювали три головні питання – де взяти гроші на купівлю розкішної шлюбної сукні, куди поїхати відпочити і чи не схибить її наречений з вибором обручок.

 Побачивши, що у закоханих туго з грошима і дозволити собі покупку дорогої сукні вони не можуть, редакція проекту «Дом-2» сама вирішила це питання. Організатори заявили, що профінансують купівлю шлюбного вбрання для Аліани.

 Питання з весільною подорожжю до цих пір залишається відкритим. Спочатку герої телебудови планували відправитися на острів Бора – Бора, але і це виявилося не по кишені майбутньому сімейству. До того ж Аліана вагітна і боїться довгих перельотів.

 Але на кілька днів думки про відпочинок відійшли на задній план, оскільки дівчина побачила обручки і тепер думає тільки про те, як гарно вони будуть дивитися на безіменних пальцях нареченого і нареченої. Алиана вкотре переконалася, що у її коханого гарний смак. Фотографію кілець учасниця реаліті – шоу «Дом- 2» виклала в Інтернет.

 За матеріалами: 7d.org.ua

Читайте також: