fbpx
Політика

Титов знову заговорив про проблеми міграції

 Бізнес – спільнота на чолі з бізнес – омбудсменом продовжує розглядати пропозиції, що стосуються міграційної амністії, не звертаючи уваги на останні події в Бірюльово. Про це заявив уповноважений з прав підприємців Борис Титов у ході Фестивалю російського вина, який пройшов в Абрау – Дюрсо.

 На майбутньому тижні бізнесмени збираються обговорити драфт проекту, і вже в найближчі терміни вироблять спільний варіант, який буде представлений уряду Російської Федерації.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

 "Всі проблеми міграції полягають не в тому, що міграція є, а в тому, що вона поза зоною легального поля", – заявив Борис Титов у ході свого виступу. За його словами, корупціонери, які заробляють на використанні нелегальної праці мігрантів, користуються настроями людей, і володіють величезним корупційним ринком.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 Також Борис Титов запропонував суспільству ідею легалізації мігрантів, які працюють в Російській Федерації. Додамо, що дана ініціатива у громадськості та експертів викликала чимало запитань і обговорень.

 За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: