fbpx
Право

Теличенко: Справи проти Тимошенко можуть призупинити

 Український юрист, представник інтересів Юлії Тимошенко в Європейському суді з прав людини Валентина Теличенко не виключає, що всі справи, відкриті проти екс – прем’єра, можуть призупинити до повного її одужання. Реально це може статися, якщо Юлію Тимошенко відпустять на лікування за кордон. Також юрист припустила, що за відсутності  Юлії Тимошенко, справи, які знаходяться на досудовому слідстві, можуть навіть закрити.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

 «За відсутності Тимошенко можна було б навіть закрити кримінальну справу по ЄЕСУ, яка зараз знаходиться на розгляді в Харкові. При її відсутності не можна продовжити слідство і судовий процес. При цьому, повернувшись в Україну, перед Тимошенко відразу виникне необхідність відповідати на запитання слідчих і суду щодо інших справ», – зазначила Валентина Теличенко.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

 У той же час прогнозувати, скільки може протривати лікування екс – прем’єра за кордоном, юрист не береться. Також вона підкреслила, що помилування в одній справі не є індульгенцією для будь-якої іншої справи. Не є це і підставою закрити представлені кримінальні справи.

 За матеріалами: pravda.com.ua

Читайте також: