fbpx
Новини світу

Джуліано: Радий, що повертаюся в чемпіонат України

Півзахисник футбольного клубу «Дніпро» Жуліано відновився після травми і готовий вийти на футбольне поле львівського стадіону «Україна» у матчі проти «Карпат». Про це 19 жовтня 2013 року повідомляють ЗМІ.

 «Вперше за свою кар’єру я так довго перебував поза грою. П’ятдесят сім днів зайняла реабілітація, фізіотерапія, відновлення фізичних кондицій і очікування того моменту, коли, нарешті, я знову зможу бути в строю», – заявив бразильський півзахисник.

Читайте також:  Папа Римський заявив, що Україні час "викинути білий прапор" і почати переговори з росією

 Гравець дніпропетровського клубу також зазначив, що він дуже радий повернутися на футбольне поле, в український чемпіонат і знову бути з командою. Також Жуліано сподівається, що він буде грати.

 Зазначимо, «дніпряни» за набраними очками ділять другу позицію в турнірній таблиці з донецьким «Шахтарем» і відстають від харківського «Металіста» на 3 очки. Але «Дніпро», як і харківський клуб, через скандальний матч 6 жовтня 2013 року, який не був дограний через проблеми з освітленням на «Дніпро – Арені», мають одну гру в запасі.

Читайте також:  Папа Римський заявив, що Україні час "викинути білий прапор" і почати переговори з росією

 Нагадаємо, сьогодні, 19 жовтня 2013 року, дніпропетровський «Дніпро» на виїзді проведе поєдинок проти львівського клубу «Карпати» у рамках 13 – го туру української Прем’єр – ліги.

 За матеріалами: korrespondent.net

Читайте також: