fbpx
Футбол

Марадона «заборгував» Італії 39 млн євро

 Італійська влада пригрозила легенді світового футболу Дієго Марадоні, що «заморозять» активи аргентинця, якщо Дієго не сплатить у скарбницю податки. Зазначимо, що сума заборгованості Марадони складає 39 мільйонів євро.

 Зараз Дієго Марадона перебуває в Італії. Там аргентинець займається просуванням багатосерійного фільму про своє життя. Представники податкової служби Італії «завітали» до чемпіона світу – 1986 в номер готелю в Мілані. У своєму номері аргентинець дивився матч 9 – го туру італійської Серії А між «Наполі» з «Ромою». Саме в номері податківці і змусили Дієго Марадону підписати документ про те, що його попередили про правопорушення.

 До речі, напередодні матчу «Рома» – «Наполі» скандально відомий аргентинець висловив бажання зайняти пост наставника «Наполі», коли з цієї посади буде звільнений іспанець Рафаель Бенітес.

 Нагадаємо, що Дієго Марадона виступав в Італії з 1984 по 1991 роки у складі «Наполі». Саме за цей термін аргентинський бомбардир і заборгував податковим органам Італії близько 39 мільйонів євро. Під час останнього візиту до Італії у аргентинця, в залік заборгованості, влада конфіскувала золоту сережку та годиник «Ролекс».

 За матеріалами: dynamo.kiev.ua

 

Читайте також: