fbpx
Шоу-бізнес

«Танцюють всі! – 6». Київський кастинг (випуск від 18.10.2013)

У п’ятницю, 18 жовтня, відбувся останній відбірковий тур шоу «Танцюють всі! – 6». Унікальна можливість останній раз в цьому році продемонструвати всій Україні свій хореографічний талант випала жителям Києва. На великій сцені танцювали не лише кияни, а й мешканці інших українських міст і навіть іноземці. Варто відзначити, що дуже багато конкурсантів цього разу перш ніж отримати заповітний квиток у сотню кращих, повинні були довести суддям, що вони сильні претенденти не тільки на головній сцені шоу «Танцюють всі! – 6», а й на вечірній хореографії. З ругим шансом впоралися далеко не всі.
 
Кожна людина в світі чинить подвиги заради чогось або когось. Не є винятком і танець. Багато конкурсантів приходили на проект «Танцюють всі! – 6», щоб станцювати для своїх рідних і близьких. Наприклад, Олена Голован свій виступ присвятила мамі. Кілька років тому дівчина пішла всупереч волі батьків і вступила до столичної естродно- циркової академії.
 
Весь цей час учасниця «Танцюють всі! – 6» жила без підтримки найближчих людей. На випускному вона теж була одна. Саме тоді дівчина зрозуміла, що дуже потребує підтримки батьків. Але досі не наважувалася зізнатися їм у цьому і навіть просто подзвонити додому. А виступ на сцені шоу «Танцюють всі! – 6» став для неї останнім шансом налагодити стосунки з рідними і нарешті почути довгоочікувані слова підтримки. Суддівську четвірку Олені Голован вдалося підкорити на всі 100 %. Як результат, вона отримала заповітний квиток до Ялти. Після визнання свого таланту на настільки високому рівні дівчина сподівається, що і батьки підтримають свою дочку.
 
Дістався квиток у сотню кращих і 18-річній Світлані Рогожин. Дівчина присвятила виступ своєму коханому, якого за збігом обставин не зможе бачити рік.
 
Справжню гармонію душі і тіла продемонстрували Олена Кушнір і Дмитро Погибель. Вони не тільки танцюють разом. Любов до мистецтва возз’єднала і їхні серця.
 
Не обійшлося на київському кастингу і без ексцесів. Так, учасниця п’ятого сезону шоу «Танцюють всі!» Жанна Українцева цього року вже з перших хвилин перебування на сцені вивела з себе суддю Франциско Гомеса. Вона спробувала довести знаменитому танцюристу, що знає історію походження стилю R&B, але Франциско Гомес категорично з нею не погодився. Між ними розгорілася справжня суперечка. У результаті суддя змусив замовкнути конкурсанту і довести, що в танці вона набагато краща. І тут члени журі не були в особливому захваті. Вони відзначили, що за рік дівчині не вдалося вдосконалити свою хореографічну майстерність. Отже, і квитка до Ялти вона не заслужила.

 

Олена Кушнір і Дмитро Погибель на київському кастингу (відео):

Читайте також: