fbpx
Без категорії

Російський президент Путін вважає бойові мистецтва способом перевірки себе

Президент Росії Володимир Путін, який привітав учасників та гостей других Всесвітніх ігор бойових мистецтв, які почалися в п’ятницю в Санкт-Петербурзі, назвав єдиноборства філософією, що дозволяє повірити в себе.

"Справедливу перемогу здобуває дійсно найсильніший – не воля випадку, а воля спортсмена, не командна майстерність, а особиста майстерність і мужність вирішують результат поєдинку. Тут не сховаєшся за спину товариша по команді. На рингу, на килимі, на татамі – тільки ти і твій супротивник, і стати кращим в безкомпромісній і чесній боротьбі дорогого коштує", – сказав Путін, який і сам є майстром спорту з дзюдо, неодноразовим чемпіоном Санкт-Петербурга в цьому виді спорту.

Ігри борців проходять на чотирьох петербурзьких майданчиках: Льодовому палаці, СКК "Петербурзький", ДС "Ювілейний" і СБК "Арена". Президент зазначив, що саме в Росії єдиноборства входять до числа найпопулярніших видів спорту, яким займаються близько 4,5 мільйона осіб.

За словами російського президента, цей вид спорту став невід’ємною частиною олімпійського руху та стилем життя для мільйонів людей у всьому світі. Далі глава держави побажав учасникам змагань успішних виступів, а глядачам – "чудового свята спорту", і висловив упевненість у тому, що форум борців сприятиме зміцненню бойових мистецтв і підвищенню їхньої популярності.

Російський президент Путін вважає бойові мистецтва способом перевірки себе (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru

Читайте також: