fbpx
Шоу-бізнес

«Танцюють всі! – 6 ». Бразилець продемонстрував, як треба танцювати капоейру

Київ став останнім у списку міст, де проходили кастинги шоу «Танцюють всі! – 6». Останнім у цьому році шансом продемонструвати свої хореографічні здібності скористалися не тільки жителі України, а й багатьох інших країн.

Одним з найяскравіших іноземних представників на київському кастингу шоу «Танцюють всі! – 6» став житель Бразилії Натаніель Мораїс. Як виявилося 24-річний конкурсант – справжній гуру капоейри – стилю, який поєднує в собі бойове і танцювальне мистецтво. Більше того, він входить до десятки кращих професійних танцюристів капоейри у всьому світі. Тепер своє мистецтво Натаніель Мораїс вирішив донести і українському глядачеві. Всі присутні в залі із захопленням дивилися виступ колоритного учасника. Відвести очей від його рухів було неможливо.

«Зазвичай я дивлюся, як професіонал і, звичайно ж, помічаю якісь похибки, якісь недоліки. Ми потім робимо зауваження. Але під час вашого виступу я повністю поринула в цю атмосферу. Я дійсно побачила воїна. Це був якийсь тваринний інстинкт. І жодного разу у мене не виникло бажання зробити якесь зауваження з точки зору хореографії», – зізналася суддя шоу «Танцюють всі! – 6» Тетяна Денисова.

 Учасник проекту «Танцюють всі! – 6» без сумнівів отримав путівку в сотню кращих танцюристів України. Боротьбу за місце в двадцятці і титул кращого танцюриста країни він продовжить вже наступного тижня в Ялті разом з іншими конкурсантами.

 

Натаніель Мораїс – Капоейра (відео):

Читайте також: