fbpx
Шоу-бізнес

«Хочу у ВІА ГРУ». Фінал. Випуск від 18.10.2013

  Ось і настав довгоочікуваний фінал на шоу «Хочу в ВІА ГРУ», на якому визначаться трійки дівчат, гідні стати новою, народною групою ВІА Гра.

Фінал конкурсу проходив у три етапи: на першому етапі чотири групи виконували популярні хіти, які в оригіналі співають чоловіки, на другому вже три групи співали разом з відомими виконавцями, і, нарешті, на третьому етапі залишилися два тріо, що виконали пісні Костянтина Меладзе під його ж акомпанемент.

Перший тур відкрило тріо Надії Мейхер – Міша Романова, Еріка Герцег та Анастасія Кожевникова, які виконали композицію «Я тобі не вірю». Майже під кінець виступу у дівчат пропала фонограма, проте ця неприємність не завадила їм доспівати пісню.

Другими вийшли на сцену підопічні Олени Вінницької, проте дівчата вийшли на сцену не в тріо, а в дуеті. Всьому причиною стало погане самопочуття однієї з учасниць – Катерини Пригоди, яка потрапила до лікарні і не змогла брати участь у програмі. Марія Гончарук та Діана Іваницька співали пісню «Про любов», чим заслужили вищі похвали від Костянтина Меладзе.

Передостанніми на сцені виступили Юлія Лаута, Олена Каримська та Олександра Попова, зірковим тренером яких була Анна Седокова.

І останнім на сцені заспівало тріо Альбіни Джанабаєвої – Карина Фазліева, Тетяна Царик та Юлія Ефременкова, виконавши пісню «Я не здамся без бою».

В кінці першого туру, згідно з правилами, шоу «Хочу у ВІА ГРУ» повинна покинути одна група, і Костянтин Меладзе вирішив, що з шоу йде тріо Альбіни Джанабаєвої. 

У другому турі  тріо і один дует, що залишилися, повинні були виступити з популярними артистами: Валерієм Меладзе, Потапом і Володимиром Пресняковим, проте до самого останнього моменту учасниці не знали, з ким і яку композицію їм належало співати. Тріо Анни Седокової – Юлія Лаута, Олександра Попова та Олена Каримська співали пісню «Небеса» разом з Володимиром Пресняковим. Марії Гончарук та Діані Іваницькій попалася композиція «Чумачеча весна», яку вони співали разом з Потапом. І нарешті Міша Романова, Еріка Герцег та Анастасія Кожевникова виконували композицію «Текіла – любов» разом з Валерієм Меладзе.

Після другого туру Костянтин Меладзе змушений був розпрощатися з тріо Анни Седокової – Юлією Лаут, Олександрою Поповою та Альоною Кожевниковою. Таким чином у фінал шоу «Хочу у ВІА ГРУ» потрапили тріо і дует, що здалося нечесним Костянтину Меладзе, тому він запросив Юлію Лаут приєднатися до групи Альони Вінницької. Також Костянтин Меладзе сказав, що у нового тріо буде два зіркових тренери, так як Анна Седокова працювала з Юлією Лаут раніше.

У третьому турі групи повинні були заспівати композиції Костянтина Меладзе під його ж акомпанемент. Однак дівчата не знали, яку пісню вони повинні були співати. Всього 20 хвилин групам дали на те, щоб підготуватися, переодягнутися і налаштуватися на найскладніший момент всього шоу «Хочу у ВІА ГРУ».

Першими на сцену вийшло тріо – Юлія Лаута, Марія Гончарук та Діана Іваницька, які співали пісню «Не залишай мене коханий». Міша Романова, Еріка Герцег та Анастасія Кожевникова співали композицію «Опять метель». Своїм виступом дівчата розчулили Надію Мейхер, яка навіть не змогла стримати сльози.

Наприкінці шоу Костянтин Меладзе сказав, що його головним бажанням є те, щоб нова група стала не продюсерською, а народною, тому впродовж усього тижня глядачі голосуватимуть за ту групу, яка їм подобається, і таким чином стане ясно, хто ж став новою ВІА Грою. Наступного тижня на глядачів чекає грандіозний гала-концерт, на якому і стане відомо, якою ж стала нова ВІА Гра.

Читайте також: