fbpx
Політика

Російський КСВ самоліквідувався

 Останнє засідання Координаційної ради опозиції, намічене на сьогодні, 19 жовтня, не відбулося. Через відсутність кворуму і в зв’язку з закінченням терміну повноважень КСВ припинив своє існування.

 З 40 членів КСВ на сьогоднішнє засідання прийшли лише дев’ять. Ще два опозиціонери висловили готовність брати участь в роботі за допомогою відеозв’язку. Сергій Давідіс, який мав виконувати обов’язки голови на сьогоднішньому засіданні, заявив, що "дата виборів нового складу КСВ поки не призначена". Тому він запропонував провести так зване "приватне засідання членів КСВ", так як "обмінятися думками і поставити крапку треба".

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 Нагадаємо, що засідання КСВ і раніше зривалися через відсутність кворуму. Минулого місяця кілька членів опозиційного ради (Олексій Навальний, депутат Держдуми Дмитро Гудков і його батько екс – депутат Держдуми Геннадій Гудков, журналіст Сергій Пархоменко, організатор найбільш масових протестних акцій в Москві Петро Царьков) повідомили про те, що не бажають брати участь у нових виборах цього органу.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

 За матеріалами: ИТАР – ТАСС

Читайте також: