fbpx
Політика

«Радикальна партія» Ляшка висунула своїх кандидатів у нардепи

 Радикальна партія на сьогоднішньому з’їзді затвердила своїх кандидатів у народні депутати на повторних виборах у п’яти проблемних округах, які призначені на 15 листопада 2013 року. Про це лідер «Радикальної партії» Олег Ляшко написав на своїй сторінці в Facebook.

 За словами нардепа на з’їзді політичної сили делегати з усієї України одноголосно затвердили кандидатів у народні депутати по всіх округах на довиборах 15 грудня. Так, в округ № 94 з центром в Обухові (Київська область) делегований Андрій Лозовий, по 223 округу (Київ) затверджено кандидатуру Вікторії Шилової, по 197 (Черкаська область) – Сергія Тищенка. Крім того, на округ № 194 (Черкаська область) делегований Олег Купрієнко, а в округ № 132 (Миколаївська область) – Олег Найда.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

 «Також на з’їзді одноголосно проголосували за ініціювання референдуму з чотирьох питань – заборона продажу земель іноземцям, зниження пенсійного віку для жінок до 55 років, скасування депутатської недоторканності і пільг і виборність губернаторів і суддів», – повідомив Олег Ляшко.

Читайте також: