fbpx
Новини світу

У Підмосков’ї було затримано приблизно 700 мігрантів

 Поліцією Підмосков’я в п’ятницю, 18 жовтня цього року, були затримані приблизно 700 мігрантів з Середньої Азії. Про це в суботу, 19 жовтня 2013 року, повідомляють ЗМІ, посилаючись на прес – службу обласного управління Міністерства внутрішніх справ Російської Федерації.

 У поліції зазначають, що за результатами проведеної операції були порушені 11 кримінальних справ, у тому числі про організацію нелегальної міграції та підробку документів. Також стосовно 159 затриманих були складені протоколи про порушення російських міграційних законів, приблизно 100 з них правоохоронці мають намір видворити з Росії. Крім того, у всіх 675 доставлених в поліцейське відділення мігрантів були зняті відбитки пальців.

Читайте також:  Президентські вибори в Словаччині. Хто переможе "руський мір" чи європейські цінності

 Як уточнюють представники ЗМІ, основна кількість затриманих виявилися вихідцями з Узбекистану і Таджикистану. Вони були затримані в рамках поліцейської операції «Антикримінал», яка проводилася в трьох підмосковних районах.

 Зазначимо, раніше про намір активніше протистояти нелегальній міграції повідомили і в поліції Москви. Її голова Анатолій Якунін зазначив, що тепер у російській столиці щоп’ятниці проводитимуть поліцейські операції з пошуку нелегальних мігрантів. Дані операції будуть називатися «Сигнал». У заходах задіють весь апарат поліції столиці, а також приватні охоронні підприємства і дружини.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 Нагадаємо, що рейди по основним місцях скупчення мігрантів почастішали в Підмосков’ї і Москві після погромів в районі Бірюльово, в ході яких натовп місцевих жителів і націоналістів напав на овочеву базу і торговий центр. Приводом для даних погромів стало вбивство місцевого жителя Єгора Щербакова, який імовірно було абсолютно вихідцем з Азербайджану. Підозрюваний у вбивстві був затриманий поліцією і поміщений під варту.

 За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: