fbpx
Футбол

Уряд Бразилії простежить за цінами в країні на ЧС-2014

 Уряд Бразилії створив спеціальний комітет, метою якого буде відстеження необгрунтованого підвищення цін. Зокрема, мова йде про ціни в готелях та ціни на авіаквитки під час проведення чемпіонату світу – 2014. Варто відзначити, що комітет був створений за підтримки президента Бразилії Ділми Русефа.

 Проведені дослідження показали, що деякі готелі в Бразилії збираються підняти ціни на 500%. Крім того, 45-ти хвилинний авіапереліт з Ріо – де – Жанейро в Сан – Паулу обійдеться гостям Бразилії такою ж сумою, як і подорож до Парижа чи Нью – Йорка.

 Стало відомо, що до бразильських підприємців, які зловживають завищенням цін перед чемпіонатом світу, владою буде застосований «режим нульової толерантності». Справа в тому, що такі ціни шкодять іміджу Бразилії, впевнені в уряді. Повідомлялося, що чемпіонат світу в 2014 році має залучити близько 3 мільйонів бразильських і 600 тисяч іноземних громадян.

 Нагадаємо, що ЧС – 2014 в Бразилії стартує 12 червня 2014 році. Триватиме мундіаль до 13 липня. Саме в цей день на легендарній «Маракані» пройде фінальний матч.

 За матеріалами: sports.ru

Читайте також: