fbpx
Кінотеатри

Зйомки “Тупого і ще тупішого-2” можуть затягнутися через вкрадену камеру

 Неприємний інцидент стався на знімальному майданчику другої частини знаменитої комедії «Тупий і ще тупіший» – в оператора фільму вкрали камеру вартістю в 500 000 доларів.

 За даними Atlanta Business Chronicle, оператор зі своїм напарником зайшли перекусити в одну з придорожніх таверн, залишивши камеру в машині. Поки члени знімальної групи обідали, злодії зламали замок їхнього автомобіля і викрали з салону камеру, ноутбук і навушники. Відзначається, що вага професійної камери виробництва компанії Cineflex становить близько 50 кг, так що «операція» по її «вилученню» навряд чи була короткостроковою.

 Знімальна група обіцяє виплатити винагороду  5000 доларів тому, хто поверне їм вкрадене обладнання в цілості. Камера, викрадена зловмисниками, спроектована спеціально для зйомок з літальних апаратів. Оператор повинен був доставити камеру в аеропорт і там за допомогою фахівців закріпити її на вертольоті, що бере участь у зйомках фільму.

 Вихід фільму «Тупий і ще тупіший -2» запланований на 2014 рік. Якщо камера не буде повернута найближчим часом, процес зйомок може затягнутися.

Джим Кері і Джефф Деніелс про фільм «Тупий і ще тупіший-2» (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: