fbpx
Спорт

«В Україні зараз дуже хороша збірна», – Бартулович

 Хорватський легіонер «Карпат» Младен Бартулович прокоментував матч із «Дніпром», а також розповів про збірні Хорватії та України.

 «Налаштовуюся на цю гру дуже серйозно. Але не тому, що у мене контракт з "Дніпром"», – запевнив хорват.

 Він зазначив, що старається для кожного матчу підготувати себе якнайкраще.

 «На "Дніпро" настрій особливий, тому що це одна з найсильніших команд в Україні», – додав хавбек.

 Крім того, Младен Бартулович прокоментував відбір на чемпіонат світу – 2014. Зокрема, він висловив свою думку у виході Хорватії та України в плей – офф ЧС -2014.

 «Всіх оцінювати за однією шкалою не можна. Україна дуже погано почала, проте у результаті лише одне очко поступилася збірній Англії, яка спочатку була головним фаворитом групи. Хорватія ж мала найвищий рейтинг у своїй групі. Але мало того, що ми дозволили зайняти Бельгії, у якої виросло дуже талановите покоління футбоілстов, перше місце, то ще й двічі примудрилися програти Шотландії», – міркує футболіст.

 Тепер вся Хорватія хоче, розповів Бартулович, щоб у плей – офф їм дістався слабкий суперник. Також півзахисник прокоментував варіант, якби Хорватія зіграла з Україною.

 «У цьому для мене був би один плюс. Я точно мав би за кого вболівати на чемпіонаті світу. Зараз же додається ще два варіанти. Один з них дуже хороший – і Хорватія, і Україна можуть поїхати до Бразилії», – розповів хорват.

 На його думку, в Україні зараз дуже хороша збірна, в якій є ціла група талановитих молодих гравців. Однак у Хорватії, міркує футболіст, значно більше досвіду.

 «Тому я і поставив би 50 на 50», – зазначив Младен.

 Також Бартулович повідомив, кого хотів би бачити в якості суперників України та Хорватії у плей – офф.

 «Вибір не дуже великий. Думаю, кращі шанси на прохід обох збірних будуть, якщо одним дістанеться Ісландія, а іншим – Румунія», – підсумував хорват.

 За матеріалами: football.ua

 

Читайте також: