fbpx
Шоу-бізнес

«Вишка». Чоловік Руслани Писанки категорично проти її участі в шоу

 Минулої суботи, 12 жовтня, на українському телеканалі «1+1» стартувало нове спортивно – розважальне шоу «Вишка». Вітчизняні знаменитості вже співали, танцювали, демонстрували кулінарні здібності. Тепер прийшла черга падати з висоти у воду. Брати участь в екстремальному проекті висловили бажання 15 зірок. У тому числі і популярна актриса і телеведуча Руслана Писанка. Минулого разу вона була в ролі спостерігача за колегами, які стрибали у воду з вишки. У суботу, 19 жовтня, їй належить повторити подвиг інших учасників шоу «Вишка». Шанувальники з нетерпінням чекають ефіру і ворожать, в якому ж образі постане пишнотіла Руслана Писанка.

 Перед ефіром українська зірка зізналася, що чоловік не в захваті від її участі в проекті і пояснила чому: «Так, він був проти моєї участі. Синці, садна, забиті місця: за останній місяць всі ці "принадності " стали щоденними супутниками мого життя. Якому чоловікові це сподобається?! "Все потрібно робити поступово", – делікатно намагається він достукатися до моєї свідомості. Він – то хоче бачити свою дружину в доброму здоров’ї. А у мене кожен вечір: "ой" так "ай"».

 Але незважаючи ні на що, чоловік прийде на прямий ефір шоу «Вишка», щоб підтримати свою кохану. Назву своєму першому стрибку Руслана Писанка поки не придумала. Поки що він носить робочу назву «Політ над гніздом» .

 За матеріалами: 1plus1.ua

Читайте також: