fbpx
Без категорії

Російські самбісти виграли дев’ять медалей у перший день Всесвітніх ігор бойових мистецтв

На Всесвітніх іграх бойових мистецтв, що  що проходять в Санкт -Петербурзі, збірна російських спортсменів виграла дев’ять медалей різного гатунку. Російська самбістка Марина Мохнаткіна перемогла у ваговій категорії до 68 кг. У фіналі вона здолала сербську спортсменку Івану Яндріч – 4:0. Бронзова нагорода в цій категорії дісталася Алісі Шлезінгер з Ізраїлю і Маріанні Давидовій з Молдавії.

У чоловіків у ваговій категорії до 90 кг золото завоював український спортсмен Іван Васильчук. Друге місце у Еміна Шейхіслямов (Канада), а третє – у Радвіласа Матукаса (Литва) і Ніколи Мілошевича (Сербія).

Медалі різного гатунку принесли в скарбничку російської збірної також Олена Бондарєва (до 48 кг), дівчата сумоїстки Світлана Пантелєєва (середня вага) та Анна Жигалова (важка вага), Алан Караєв (важка вага), представники сумо Василь Маргієв та Олег Бароєв (обидва – важка вага), Олеся Коваленко ( важка вага ) і Казиєв Ацамаз (середня вага).

Таким чином, російські спортсмени з першого дня захопили лідерство. У цілому Всесвітні ігри бойових мистецтв включають 15 видів спорту і триватимуть до 26 жовтня.

Російські самбісти виграли дев’ять медалей у перший день Всесвітніх ігор бойових мистецтв (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru

Читайте також: