fbpx
Новини світу

Nexus 5 раптово з’явився в Google Play

 Незважаючи на те, що новий флагманський смартфон компанії Google – Nexus 5, ще не був представлений офіційно, користувачі нарешті побачили справжні фотографії пристрою і навіть дізналися, яка буде вартість новинки.

 Все це стало відомо через можливу помилку компанії Google, яка передчасно додала новинку в свій магазин Google Play. Втім, ця помилка була досить швидко виправлена і смартфон прибрали з продажу.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 Тим не менш, багато хто все ж встиг зафіксувати цей момент і поділитися даною новиною. Тепер нікому не доведеться гадати, скільки ж коштуватиме новий апарат від Google. Офіційна ціна Nexus 5 – 349 доларів.

 Наскільки відомо, мова йде про версію з 16 Гб вбудованої пам’яті.

 Примітно, що попереднє покоління смартфона – Nexus 4, з таким же об’ємом пам’яті, коштувало ті ж 349 доларів.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 Втім, як очікується, цього року у продажу будуть доступні дві моделі – з 16 і 32 Гб вбудованої пам’яті, хоча торік продавалися пристрої лише з 8 і 16 Гб.

 Як очікується, офіційна презентація Nexus 5 і нової версії Android 4.4 KitKat відбудеться наприкінці цього місяця.

Читайте також: