fbpx
Спорт

Відбір на ЧС-2014. «Прудконога. Мускулиста. Неістерична», – Юрій Розанов про збірну України

Коментатор телеканалу «Футбол» Юрій Розанов поділився своєю думкою про гру української збірної та шанси «жовто-синіх» у плей-офф.

 «Груповий турнір закінчений. Тепер матчі-зіткнення. У які збірна України виходить у числі "сіяних" команд, завдяки перемогам над Сан-Марино і виграшу Німеччин у Швеції. Саме ці два результати дозволили обігнати Францію в таблиці рейтингу. На трохи», – міркує експерт.

 На думку Юрія Розанова, збірній України трохи «не вистачило поля» і турнірної дистанції, щоб вийти на перше місце в групі.

 «Але давайте чесно: зустрічаючи 2013 рік, 9 з 10 вболівальників української збірної погодилися б на зіткнення з дорогою душею. А тепер – мало! Я сам з такої "дев’ятки"», – зазначив коментатор.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 Він додав, що сам не дуже вірив в успіх Михайла Фоменка біля керма збірної. За словами Розанова, цей випадок можна віднести до такого, коли можна сказати «я помилявся, вибачте», не боячись втратити імідж.

 «Так, збірна України зараз "танцює від печі". Так, вона не має десяти атакуючих варіантів. Так, вона не може враз стати збірною Іспанії – і рознести Англію просто тому, що вони ослаблені травмами», – зазначив експерт.

 Однак усьому тому, у що зараз грає збірна України, – Михайло Фоменко її «навчив міцно». За словами російського експерта, у збірної України є «своя» гра. Розанов підкреслив, що на Євро-2012 такої «гри» у збірної України було набагато менше.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 «Така гра зовні не надто складна. Гра, яку можна назвати і недостатньо красивою. Але вона, ця гра, вона надійна. Прудконога. Мускулиста. Неістерична. Саме тому вже до 20 хвилини матчу з Польщею я зачув, що буде перемога. Адже відточеність під подібні матчі для гравців збірної Польщі – разова. Для збірної України – вже зазубрена», – підкреслив експерт.

 На думку коментатора, серед «несіяних» команд плей-офф немає жодної, яка бажала б в суперники національну збірну України.

 За матеріалами: terrikon.com

Читайте також: