fbpx
Політика

Табачник: “Ніяких помилок у шкільних підручниках немає”

 ДмитроТабачник запевнив, що в підручниках з математики для 1 і 2 класів ніяких помилок немає. Дану тему міністр освіти і науки України порушив під час відкриття російсько-української гуманітарної гімназії в столиці.

 "Для початку-цих помилок немає. Це відверта брехня. Покажіть мені цей підручник і, не грунтуючись на думці шановного народного депутата, який ніяк не є педагогом, а проводить власну експертизу, покажіть мені, де саме ви побачили там помилки. Якщо він хоче подати у вигляді помилок різницю між діалектними словами, які прийняті в його регіоні, і є загальновживані, то це далеко не помилка. Я більше скажу – це навіть не помилка", – заявив міністр освіти і науки України, додавши, що в Міносвіти підручники будуть перевірені.

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

 "Запевняю, що Міністерство освіти буде розбиратися і з творцями, і з співавторами підручників. Буде перевірений кожен сигнал. Поки хочу сказати, що ні одна професійна експертиза не виявила навіть десятої частини оголошених помилок. Перевірку ми вже почали", – підсумував політик.

 

Зустріч з автором скандального підручника з математики (відео): 

За матеріалами: obozrevatel.com

Читайте також: