fbpx
Кінотеатри

Зірки «Месників» можуть з’явитися в серіалі «Агенти Щ.И.Т.»

  Компанія Marvel, яка подарувала світу такі фільми, як «Залізна людина», «Тор», «Месники», «Неймовірний Халк» та інші, нещодавно успішно дебютувала на телебаченні з серіалом під назвою «Агенти Щ.И.Т.», і його творці вже обіцяють фанатам багато чого цікавого.

Творці серіалу стверджують, що вони готові прийняти будь-якого з акторів у своєму проекті, якщо ті, звичайно ж, проявлять такий інтерес. Глава телевізійного департаменту Marvel Джеф Лоеб запевнив, що вони обов’язково подумають над тим, як би органічно вписати героїв фільмів в Marvel в історію серіалу.

У той же час він підкреслив, що занадто радіти з цього приводу не варто, оскільки серіал повністю самостійна історія, і поява інших героїв з всесвіту Marvel відбуватиметься лише у разі такої необхідності.

Як приклад він навів появу актриси Кобі Смолдерс – виконавиці ролі агента Марії Хілл – в пілотній серії серіалу. За його словами, її поява була вимушеною мірою, оскільки вона повинна була знову представити глядачам агента Колсона.

При цьому слід зауважити, що деякі актори вже заявили про готовність з’явитися в серіалі. Серед них Том Хіддлстон, який виконав роль Локі у фільмах «Тор», «Месники» і «Тор 2: Царство темряви».

Найближчий проект компанії Marvel – фільм «Тор 2: Царство темряви», який вийде на екрани 31 жовтня.

Трейлер до фільму «Тор 2: Царство темряви» (відео):

Читайте також: