fbpx
Новини світу

У Києві 3 тисячі метрополітенівців приєдналися до місячника з благоустрою

 У Києві приблизно 3 тисячі працівників метро приєдналися до осіннього місячника з благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану території КП "Київський метрополітен". Протягом місяця метрополітенівці посилено впорядковують і облагороджують підвідомчі об’єкти, повідомили УНН у прес-службі КМДА.

Зусиллями працівників метрополітену прибрано 56 тисяч квадратних метрів територій, прилеглих до станцій та об’єктів метрополітену, очищено від бруду 2 тисячі квадратних метрів ям для танення снігу і виправлені укоси земляного полотна наземної ділянки між станціями "Лісова" і "Дніпро".

Читайте також:  В Бельгії поліція зупинила проросійську конференцію на яку був запрошений Орбан

Особливу увагу працівники підприємства приділили благоустрою територій поблизу вентиляційних кіосків – там збирали сміття, вирізали порослі, фарбували споруди.

Крім того, на станціях київського метрополітену вимили вхідні-вихідні двері, вітражі, маршові сходи, балюстради ескалаторів, очистили від бруду лавки на платформах. У підземних переходах станцій очищені стіни від наклейок, написів і бруду, промиті стічні лотки, а також пофарбовані контейнери та урни для сміття, виконано ремонт гідроізоляції покрівлі станції "Університет".

Читайте також:  Когрес США проголосував за законопроєкт щодо допомоги Україні

Упорядковані газони та квітники поблизу станцій і на промислових майданчиках електродепо, кроновані 60 дерев і чагарникових рослин на територіях електродепо.

Також 55 метрополітенівців взяли участь у загальноміській акції "Зробимо ліс чистим", під час якої очистили від сміття лісові смуги в Деснянському та Подільському районах.

Джерело: УНН

Читайте також: