fbpx
Суспільство

Сергій Безруков відзначає 40-річчя

  18 жовтня знаменитий актор, народний артист Росії і художній керівник Московського обласного будинку мистецтва «Кузьменко» Сергій Безруков відзначає свій ювілей – легендарному акторові виповнилося 40 років.

Привітати Сергія Безрукова з ювілеєм квапляться як рідні та близькі люди, так і фанати, колеги і навіть політичні діячі. Так, наприклад, мер Москви Сергій Собянін вже надіслав вітання акторові. У своїй телеграмі Сергій Собянін відзначив внесок Сергія Безрукова в культурне життя Москви, похвалив його за успішне керівництво Московським обласним будинком мистецтв «Кузьменко».

Також Сергія Безрукова привітав і президент РФ Володимир Путін. У вітальній телеграмі йдеться: «Ви пов’язали своє життя з мистецтвом, відбулися як чудовий, творчо затребуваний актор. І на театральній сцені, і в кіно – вас незмінно супроводжує великий, заслужений успіх і щира любов глядачів». Володимир Путін підкреслив важливість того, що Сергій Безруков приділяє «величезну увагу багатогранній суспільній діяльності, реалізації благодійних ініціатив та проектів».

Читайте також:  Ось що буде якщо ми програємо війну росії (ВІДЕО)

Сергій Безруков народився 18 жовтня 1973 року в Москві в сім’ї актора і режисера Віталія Безрукова. У 1994 році Сергій закінчив Школу-студію МХАТ (курс Олега Табакова ). З 1994 року є актором Театру під керівництвом Олега Табакова. У 2010 році актор заснував антрепризний театр – Театр Сергія Безрукова. У березні 2013 року став художнім керівником Московського обласного будинку мистецтв «Кузьменко».

Читайте також:  РПЦ в Україні оголосило війну Румунській православній церкві

У кіно Сергій Безруков дебютував в 1994 році в головній ролі в картині «Ноктюрн для барабана і мотоцикла». Величезну популярність акторові принесла роль Саші Білого в серіалі «Бригада». Звання народного артиста Росії Сергію Безрукову присвоїли в 2008 році.

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: