fbpx
Політика

В Індії заарештували 35 членів екіпажу судна американської компанії, серед яких троє українських громадян

Індійські правоохоронні органи заарештували 35 членів екіпажу судна Seaman Guard Ohio американської компанії "ЕдвенФорт", затриманого днями в індійських водах. В даний час дане судно знаходиться на стоянці в порту Тутікорін в південному штаті Тамілнад.

Як повідомляється в індійських ЗМІ, судно Seaman Guard Ohio під прапором Сьєрра-Леоне в індійських водах ховалося від  циклону. У той же час при перевірці виявилося, що на борту виявилася зброя, на яку не було дозвільних документів.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

Серед 35 членів екіпажу перебувають троє українців, індійці, британці та естонці, всім їм заборонено залишати борт судна на той період, поки правоохоронці не завершать почате розслідування. Американська компанія "ЕдвенФорт", за офіційними документами, займається питаннями морської безпеки. Зокрема, в коло її діяльності входять боротьба з піратством і супровід комерційних рейсів. МЗС України заявив, що стежить за долею українських громадян.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: