fbpx
Політика

Українські правоохоронці почали підготовку до зими

Працівники всіх структур Міністерства внутрішніх справ України повинні завчасно підготуватися до зимового періоду. З таким дорученням до правоохоронців звернувся міністр внутрішніх справ України Віталій Захарченко. За його словами, працівники МВС мають вже з сьогоднішнього дня почати підготовку до роботи в екстремальних ситуаціях і навчитися надавати суспільству допомогу в складних погодних умовах.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

«Хочу звернути вашу увагу на таку проблему – попереду зима. Враховуючи минулий досвід, нам потрібно до неї підготуватися завчасно, особливо це стосується блоку громадської безпеки», – заявив Віталій Захарченко в ході сьогоднішньої колегії.

Також міністр доручив своєму заступнику Віктору Ратушняку визначити заходи і доповісти про готовність служб до складних погодних умов.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

Нагадаємо, напередодні прем’єр-міністр України Микола Азаров доручив віце-прем’єр-міністру України Олександру Вілкулу та міністру регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадію Темнику перевірити, чи готові регіони до зими.

За матеріалами: РБК-Україна

Читайте також: