fbpx
Новини світу

Київ поважають більше, ніж Москву – Reputation Institute

У рейтингу міст, які користуються найбільшою повагою, складеному Reputation Institute, Київ посів 73 місце, обігнавши Москву, яка займає лише 90 позицію зі ста, повідомляє УНН.

Згідно з рейтингом, показник столиці України зараз складає 55,3 – це на 0,7 пункти вище, ніж торік.

Щодо лідерів рейтингу, то найбільшою повагою користується Сідней, за яким розташувалися Торонто, Стокгольм, Відень, Венеція, Флоренція, Едінбург, Цюрих, Лондон і Копенгаген. Столиця Польщі Варшава розмістилася на 55-му рядку рейтингу, Санкт -Петербург зайняв 58-е місце, а Стамбул опинився на 67-й позиції. Замикають сотню Каїр, Найробі, Карачі, Тегеран і Багдад.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Відзначимо, що Reputation Institute опитав онлайн більше 22 тисяч осіб з країн "Великої вісімки" в січні-лютому цього року. Основними критеріями опитування стали привабливість міста в плані економіки, політика з навколишнього середовища і ефективність управління. Респондентам запропонували вказувати рейтинг тільки тих міст, які вони знали.

Читайте також: