Потрібно припинити політичні торги і спекуляції навколо справи Тимошенко – Порошенко

 Законопроект, який стосується питання лікування колишнього прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко поза територією України, повинен бути внесений до Верховної Ради і проголосований вже наступного тижня, так як це єдине питання, яке стоїть між нами і підписанням Угоди про асоціацію з ЄС. Про це повідав народний депутат України Петро Порошенко у своєму інтерв’ю «5 каналу».

"Законопроект, який повинен поставити крапку в даному питанні, має бути розглянутий вже наступного тижня. Треба якомога швидше проголосувати з даного законопроекту", – заявив Петро Порошенко.

Також він додав, що спекуляції та політичні торги навколо вирішення питання екс-прем’єр-міністра України потрібно припинити, оскільки всім зрозуміло, що це єдине питання, яке заважає підписанню Угоди про асоціацію.

Related Post

"Спроби перекинути відповідальність на опозиційні сили через небажання законодавчого врегулювання ситуації, що склалася або на владу за її відмову від участі у розробці даного законопроекту, є нічим іншим, як злочином щодо нашої держави", – підсумував Петро Порошенко.

За матеріалами: censor.net.ua

Leave a Comment