fbpx
Політика

Потрібно припинити політичні торги і спекуляції навколо справи Тимошенко – Порошенко

 Законопроект, який стосується питання лікування колишнього прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко поза територією України, повинен бути внесений до Верховної Ради і проголосований вже наступного тижня, так як це єдине питання, яке стоїть між нами і підписанням Угоди про асоціацію з ЄС. Про це повідав народний депутат України Петро Порошенко у своєму інтерв’ю «5 каналу».

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

"Законопроект, який повинен поставити крапку в даному питанні, має бути розглянутий вже наступного тижня. Треба якомога швидше проголосувати з даного законопроекту", – заявив Петро Порошенко.

Також він додав, що спекуляції та політичні торги навколо вирішення питання екс-прем’єр-міністра України потрібно припинити, оскільки всім зрозуміло, що це єдине питання, яке заважає підписанню Угоди про асоціацію.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

"Спроби перекинути відповідальність на опозиційні сили через небажання законодавчого врегулювання ситуації, що склалася або на владу за її відмову від участі у розробці даного законопроекту, є нічим іншим, як злочином щодо нашої держави", – підсумував Петро Порошенко.

За матеріалами: censor.net.ua

Читайте також: