fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Невідомі в Голландії пограбували будинок російських дипломатів

Як стало відомо, в ніч на п’ятницю в Гаазі невідомі пограбували будинок, який належить російському посольству в Нідерландах. Дана будівля, за словами поліцейських, знаходиться в безпосередній близькості від російського посольства, проте вона не володіє дипломатичним статусом і не охороняється.  

 Квартири, розташовані в даному будинку, в основному, використовуються для проживання російських співробітників дипмісії. Поки співробітники поліції не уточнили, що саме було винесено з квартир, проте пообіцяли, що вже до вечора з’являться перші результати розслідування.  

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

 За останні дні відносини між Росією та Нідерландами розвиваються досить бурхливо і супроводжуються скандалами. Нещодавно з’явилося повідомлення, що у своїй квартирі в Гаазі був затриманий радник-посланник російського посольства Дмитро Бородін, якого потім побили голландські поліцейські, незважаючи на його дипломатичний статус.  

 Влада Нідерландів вибачилася за інцидент, проте не стала карати винних поліцейських. А два дні тому вже в Москві в своїй квартирі був побитий заступник посла Нідерландів в РФ Онно Елдеренбош. Повідомлялося, що двоє невідомих, переодягнених в електриків, зв’язали дипломата, побили його, а потім покинули квартиру, не забравши нічого з цінних речей і написавши на дзеркалі слово «ЛГБТ».

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

Невідомі в Голландії пограбували будинок російських дипломатів (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru

Читайте також: