fbpx
Кінотеатри

Майкл Бей розповів подробиці інциденту на зйомках «Трансформерів»

 Напередодні в ЗМІ з’явилася інформація про те, що голівудський режисер Майкл Бей піддався нападу на зйомках фільму «Трансформери: Епоха винищення» в Гонконзі. Повідомлялося про те, що на нього напали люди, які вимагали виплати неустойки.

 На щастя, режисер знайшов час для того, щоб самостійно розповісти, що ж відбулося насправді, і залишив відповідне повідомлення на своєму офіційному сайті.

 У першу чергу Майкл Бей заявив, що інформація, поширена у ЗМІ, не зовсім відповідає правді. За його словами, коли вони почали знімати в Гонконзі то пара людей дійсно вели себе по- хамськи, а один навіть штовхнув у бік акторів магазинні візки і розраховував вивудити у когось кілька тисяч доларів.

 При цьому Майкл Бей заявив, що власникам всіх торгових точок в тому районі, де проводилися зйомки, заздалегідь заплатили за можливі незручності, проте цей самий чоловік, вимагав куди більшу суму.

 Далі, як розповів Бей, він сказав, що не дозволить нікому вимагати гроші зі знімальну групу, однак відповідь цим людям не сподобався і через деякий час один з них повернувся на знімальний майданчик з кондиціонером, маючи намір вдарити ним режисера.

 «Але, на щастя, я ухилився і зумів відштовхнути його, після чого на нього накинулася охорона. Щоб втихомирити його – потрібно було сім осіб! Він навіть прокусив кросівки одному з хлопців», – повідомив режисер.

 Зрештою, як стверджує Майкл Бей, врегулювати конфлікт вдалося за допомогою місцевої поліції, яка затримала чотирьох хуліганів.

Читайте також: