fbpx
Футбол

«Встиг скучити за футболом», – Денис Гармаш

 

Півзахисник київського «Динамо» Денис Гармаш розповів про процес відновлення. Нагадаємо, що молодий хавбек як і раніше тренується за індивідуальною програмою.

Денис Гармаш зазначив, що повернувся з Німеччини в Україну 2 тижні тому. Тепер він займається в тренажерному залі, а також продовжує курс відновних процедур. Крім того, Денис робить різні спеціальні вправи на силу і гнучкість м’язів. Після цього, розповів українець, у його графіку йде набір процедур за участю медиків, а потім – заняття в басейні.

«У Німеччині я робив майже все те ж саме: різні вправи на координацію і стабілізацію, а також "закачував" м’язи ноги"», – підкреслив Денис Гармаш.

Він повідомив, що до бігової роботи планує приступити орієнтовно з наступного понеділка, – з 21 жовтня.

«Спробую трохи пробігтися, а потім вже будемо дивитися за самопочуттям – як хвора нога себе буде вести», – додав півзахисник «Динамо».

За словами Гармаша, зараз ніякого дискомфорту він не відчуває, все нормально, тому поступово відновлює травмовані м’язи.

«Єдине – нога ще сама повністю не згинається – це допомагають робити лікарі», – заявив хавбек.

Українець зазначив, що під контролем медиків він виконує вправи на згинання та розгинання ноги. Крім того, він вже почав самостійно ходити, почувається нормально.

«Чекаю повернення на поле. За цей час стежив за всіма матчами своєї команди і встиг скучити за футболом. Безумовно, в моральному плані мені вже значно легше», – розповів Денис.

Щодо термінів повернення Гармаш сказав, що з лікарями конкретно з цього приводу ще не спілкувалися. Головне, впевнений футболіст, – це повернути тонус м’язам і спробувати бігати. На його думку, все безпосередньо залежатиме від того, як відреагує травмована нога.

За матеріалами: fcdynamo.kiev.ua

Читайте також: