fbpx
Без категорії

В Італії розпочався лижний сезон

Уже на ці вихідні в гірськолижному курорті Італії «Брей-Червінія» відкриються траси для лижників і сноубордистів. Про це сьогодні, 18 жовтня, повідомляють ЗМІ.

 Функціонуватиме транспортне сполучення між «Брей-Червінія» і Plateau Rosa в Швейцарії, який розташований на висоті 3500 метрів над рівнем моря, де вже зараз, завдяки недавнім снігопадам, покриття снігу ідеально підходить для занять лижним спортом.

 У жовтні цього року гірськолижний курорт чекає туристів тільки на вихідні – 19-20 і 26-27 жовтня. Але вже з 1 листопада 2013 гірськолижні траси стануть доступні для всіх бажаючих щодня до самого закінчення сезону – 4 травня наступного року.

 Журналісти відзначають, що перші гірськолижні прогулянки в італійському курорті і скі-пас (Італія-Швейцарія) коштуватимуть лижникам п’ятдесят євро.

 Відзначимо, раніше представники ЗМІ повідомляли про новий унікальний путівник найкращим місцям планети для катання на сноуборді і лижах. У цю книгу увійшли як всесвітньо відомі курорти Колорадо і швейцарських Альп, так і менш відомі місця в Новій Зеландії та Російській Федерації.

 За матеріалами: korrespondent.net

Читайте також: