fbpx
Економіка

Янукович: “Будемо продовжувати збільшувати пенсії”

 Президент України Віктор Янукович вкотре підкреслив важливість проведення пенсійної реформи в країні. За словами президента, це дозволить істотно збільшити розміри пенсії.

"Ми обіцяли, що поступово розмір пенсії збільшуватиметься – ми це робили. Ми займаємося цим з перших днів, як тільки ми прийшли до влади", – почав свій виступ президент України Віктор Янукович у ході спілкування з журналістами в Донецькій області. Віктор Янукович додав, що за останні три роки розмір пенсії в Україні збільшився на 42% , однак цього мало.

Читайте також:  Великий виробник зброї з Чехії хоче інвестувати "сотні мільйонів євро" в Україну

Президент нагадав, що в країні діє солідарна пенсійна система, яка грунтується на регулярних відрахуваннях кожного працюючого в країні до Пенсійного фонду. А в Україні, підкреслив Янукович, на сьогодні близько 16,5 мільйонів працюючих, в той час як число пенсіонерів 14500000.

"Виходячи з усього вищесказаного, ми зобов’язані провести реформу пенсійного забезпечення. Однак для цього потрібен якийсь час", – підсумував президент України, додавши, що ця робота повинна проводитися з інформуванням українського населення.

Читайте також:  Україна поставила електроенергію у Словаччину

За матеріалами: obozrevatel.com

Читайте також: