fbpx
Новини світу

Українська прокуратура вимагає від США екстрадувати Мельника

  Як стало відомо, Генеральна прокуратура направила в Сполучені Штати запит на екстрадицію Петра Мельника – екс-ректора Податкової академії, якого звинувачують в корупції. Відповідною інформацією сьогодні, 17 жовтня, поділився начальник Головного управління нагляду за додержанням законів спецпідрозділами та іншими органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю і корупцією, Володимира Крівуценко.

Читайте також:  Жителі Словаччини зібрали 2 млн євро на снаряди для України, незважаючи на політику уряду, який відмовляється надсилати Києву військову допомогу

При цьому він також розповів, що на даний момент кримінальне провадження в даній справі припинене. Крівуценко пояснив, що Петро Мельник оголошений в міжнародний розшук і це є підставою для призупинення кримінального провадження.

За його словами, незважаючи на те, що між Україною і Сполученими Штатами немає ніяких угод, щодо екстрадиції злочинців, Генеральна прокуратура все ж сподівається на те, що американці підуть їм назустріч і екстрадують Мельника на батьківщину.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

За матеріалами: УНН 

Читайте також: