fbpx
Новини світу

Батьки Орхана Зейналова вважають свого сина непричетним до злочину

  Батьки затриманого в Москві Орхана Зейналова, підозрюваного у скоєнні вбивства жителя московського Бірюльово, вважають свого сина непричетним до даного злочину.

"Я не вірю в те, що таке могло статися. Якщо ж таке все ж сталося, то я прошу вибачення у батьків загиблого. Жоден батько не захоче, щоб його син зробив таке", – заявив агентству "Інтерфакс- Азербайджан" батько Орхана Захід Зейналов, який проживає в селі Сейфалі Шамкірского району Азербайджану.

При цьому З. Зейналов відзначив неприпустимість порушення прав свого сина.

"У кожної країни свої закони. Якщо він скоїв злочин, його слід покарати. Чинити на нього фізичний вплив, грубо поводитися з ним не можна. Те, що відбулося необхідно розслідувати", – підкреслив батько підозрюваного.

Читайте також:  Папа Римський заявив, що Україні час "викинути білий прапор" і почати переговори з росією

За його словами, Орхан ніколи не розшукувався в Азербайджані за будь-який злочин, він займався спортом і був далекий від наркотиків.

"Якби він займався чим-небудь подібним, то його дядьки, які знаходяться там поруч з ним, обов’язково мені повідомили б", – сказав З. Зейналов. Він категорично відкинув можливість наявності у його сина неприязні до представників російської національності.

"Я сам служив з росіянами в армії, ми завжди жили з росіянами дружно ", – сказав З. Зейналов.

Мати О. Зейналова, Ясем Зейналова також не вірить, що її син – злочинець.

"Востаннє я говорила з ним 15 жовтня. Він сказав, що не скоював злочину і що невинний. Його з кимось переплутали. Орхан досі ще жодного разу не потрапляв у поліцію. За що ж його б’ють? Він не зробив нічого"​​, – сказала Я. Зейналова.

Читайте також:  Папа Римський заявив, що Україні час "викинути білий прапор" і почати переговори з росією

Брат підозрюваного, Ельшад Зейналов, також упевнений у безвинності Орхана.

"Він служив в армії. Останні три з половиною роки торгував у Росії, був робітником, якийсь період займався візництвом", – сказав Е. Зейналов.

29- річний О. Зейналов неодружений, у нього є брат і дві сестри.

Між тим, за даними СКР, в 2011 році О. Зейналов був у справі про ДТП засуджений до року позбавлення волі і трьох років позбавлення права керувати транспортним засобом. Вийшовши на свободу, він почав займатися приватним візництвом, керуючи автомобілем незаконно.

Джерело: Інтерфакс-Україна

Читайте також: