fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Українська міліція перекрила канал постачання наркотиків з РФ у київські нічні клуби

Співробітники МВС української столиці провели успішну операцію з припинення каналу постачання наркотиків з Росії в нічні клуби Києва.

 Як повідомили з пре-службі київського ГУМВС, на початку літа під підозрою опинився 20-річний місцевий житель, який, вступивши в злочинне співтовариство з групою невстановлених осіб, вів підготовку з постачання в Україну психотропної речовини "екстазі". Імовірно, молодий чоловік планував поширювати зілля в нічних клубах української столиці. Міліціонери провели оперативну закупівлю, після чого затримали підозрюваного та двох його спільників, якими виявилися жителі Хмельницької та Донецької областей. У затриманих були вилучені 48 таблеток "екстазі" , більше одного кілограма марихуани та велика сума грошей.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

 У ході розслідування було встановлено, що організатором постачання наркотиків з Росії в Україну був 38- річний житель Луганської області. Після проведення обшуку у зловмисника було вилучено півтора кілограма психотропної речовини "амфетамін" на суму близько 100 тисяч доларів і кошти, виручені від продажу наркотиків.

 За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: