fbpx
Міжнародна економіка

РФ дала добро на ввезення свинини низці білоруських комбінатів

 У Федеральній службі з ветеринарного і фітосанітарного нагляду ухвалили рішення дозволити трьом м’ясокомбінатам Білорусі відновити постачання своєї продукції на територію Російської Федерації. Про це повідомили в Россільгоспнагляді сьогодні, 17 жовтня.

«Ми аналізували інформацію про заходи, які зробили в білоруській ветеринарній службі в боротьбі з африканською чумою. Також фахівці Россільгоспнагляду підвели підсумки перевірки підприємств у Білорусії, на яких переробляється свинина. Ми дійшли висновку, що продукція свинарства Борисівського, Слуцького і Мінського м’ясокомбінатів може повернутися на ринок Російської Федерації», – заявляють в Россільгоспнагляді.

Читайте також:  Старий танковий завод у Чехії став мільярдером на тлі війни в Україні

Нагадаємо, що у відомстві прийняли рішення з 30 серпня обмежити постачання свинини з Білорусії. Тоді в Россільгоспнагляді підкреслили, що дані обмеження будуть діяти або до повного викорінення африканської чуми свиней на території Білорусії, або до тих пір, поки не будуть затверджені правила визначення зоосанітарного статусу в державі.

Читайте також:  Старий танковий завод у Чехії став мільярдером на тлі війни в Україні

За матеріалами: obozrevatel.com

Читайте також: