fbpx
Новини світу

Adidas представила власні «розумні годинник»

 Спортивна компанія Adidas вирішила також випустити власний мобільний аксесуар, наслідуючи приклад компанії Nike з її спортивним браслетом Fuelband. Однак в Adidas пішли трохи далі і показали свій «розумний годинник», що отримав назву miCoach Smart Run.

 При цьому наголошується, що даний пристрій, на відміну від браслета Nike Fuelband, може використовуватися не тільки для занять спортом.

 Adidas miCoach Smart Run працює під управлінням Android Jelly Bean 4.1.1, має 1,45-дюймовий дисплей з роздільною здатністю 184х184 пікселів, а також акумулятор ємністю 410 мАг. Також годинник оснащений різними датчиками, які дозволяють відслідковувати кількість пройдених кроків, пульс, швидкість пересування і багато іншого.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 Adidas miCoach Smart Run здатен працювати в трьох режимах, і від обраного режиму залежить час роботи пристрою.

 Один з режимів дозволяє пристрою працювати як звичайний годинник. При цьому Adidas miCoach Smart Run не збирає жодної інформації про користувача, будь то кількість пройдених кроків та інше. У такому режимі годинник може пропрацювати до 14 днів.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 Другий режим, марафони, – збирається інформація про користувача кожні 5 секунд. Так годинник пропрацює близько 8 годин.

 Останній режим – тренування, дозволяє бирати дані про користувача щосекунди. Однак при цьому годинник протримається не більше чотирьох годин.

 При цьому слід зауважити, що зарядка пристрою займає також близько чотирьох годин.

 Примітно, що годинник можна також використовувати в якості музичного плеєра. Для цього є 3 Гб внутрішньої пам’яті.

 Вартість Adidas miCoach Smart Run – 399 доларів. Початок продажу – 1 листопада.

Читайте також: