fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Режисера “Трансформерів” побили в Гонконзі

  Режисер Майкл Бей, що знаходиться в Гонконгу на зйомках четвертого фільму з серії «Трансформери», постраждав під час нападу двох невідомих. Як повідомляють кореспонденти Agence France-Presse, кінематографіст отримав ушкодження обличчя.  

 З матеріалів французького видання випливає, що напередодні двоє чоловіків в ультимативній формі зажадали від режисера виплати матеріальної компенсації (імовірно, близько 13 000 доларів США) за проведення зйомок в районі Кворн Бей.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

 Яке саме відношення мали невідомі до цієї ділянки землі, не повідомляється. В результаті суперечки виникла бійка, режисер отримав кілька травм, але від госпіталізації відмовився.  

 На наступний ранок обоє підозрюваних у нападі на Майкла Бея були арештовані, їх справа передана спеціальному підрозділу, що займається розслідуванням діяльності так званих «гонконзьких тріад» (злочинних синдикатів, що діють в регіоні).  

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

 Нагадаємо, четвертий фільм серії "Трансформери" вийде в прокат влітку наступного року з підзаголовком «Епоха винищення». Крім голлівудських акторів участь у картині візьмуть і їх китайські колеги.

"Трансформери. Епоха винищення" (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: