fbpx
Спорт

Відбір на ЧС-2014. «Хотілося б в суперники “рибалок” з Ісландії», – Олег Венглинський

Колишній форвард дніпропетровського «Дніпра» та київського «Динамо» Олег Венглинський поділився своїми міркуваннями про можливих суперників збірної України на стадії плей-офф кваліфікаційного етапу на ЧС-2014. Нагадаємо, що «жовто-синім» може «випасти» збірна Франції, Румунії Ісландії чи Швеції.

«Не будемо лукавити – хотілося б в суперники "рибалок" з Ісландії. Це був би найвдаліший жереб для української збірної», – заявив Венглинський.

За його словами, з Румунією також можна грати, хоча в деякій мірі для України це незручний суперник. Венглинський нагадав, що йому доводилося грати проти румунських клубів: румуни дуже люблять грати з м’ячем, у них хороша техніка.

«Можна сказати, що у румунської збірної специфічний футбол, який стане не найприємнішим випробуванням для команди Михайла Фоменка. Я думаю, збірна Ісландії, можливо, Швеції – ось найбажаніші суперники для України по раунду плей-офф», – міркує екс-форвард «Дніпра».

Звичайно, підкреслив експерт, осібно в цьому списку стоїть Франція. Незважаючи на те, що зараз французи переживають не кращі часи, це команда з дуже великою історією та традиціями. У складі збірної Франції видатні футболісти, що апріорі робить їх фаворитами.

«Хоча, як кажуть, хороший той суперник, який прохідний. Якби нам сказали, що нам попадеться збірна Франції, і ми її пройдемо, хіба ми були б проти?», – заявив Венглинський.

Крім того, екс-форвард прокоментував невдалу статистику України на стадії плей-офф. На його думку, футболісти збірної України впевнені в своїх силах і нікого не бояться, а це головне. Щодо статистики, додав Венглинський, то вона існує, для того щоб її ламати.

«Рано чи пізно на зміну невдачам приходить успіх, а тому ми будемо сподіватися і вірити у нашу збірну. Їй під силу пройти стадію плей-офф, і вона заслужила поїздку до Бразилії», – підсумував співрозмовник.

За матеріалами: championat.com

Читайте також: