fbpx
Політика

Регіонал звинуватив «Батьківщину» у спробі зірвати євроінтеграцію

 Народний депутат України від фракції Партії регіонів Ярослав Сухий вважає, що якщо Юлія Тимошенко все ж опиниться на волі і відправиться на лікування до Німеччини, то нинішній лідер партії «Батьківщина» Арсеній Яценюк вже не буде «номером один».

У цілому, на думку Сухого, соратники Тимошенко не надто хвилюються про її майбутнє, оскільки досі не було представлено жодних законопроектів, які дозволили б засудженим відправлятися на лікування за кордон. Депутат припускає, що за всі цим стоїть сам Яценюк, який не дозволяє своїм колегам зареєструвати в парламенті відповідні законопроекти.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

Також Ярослав Сухий припускає, що партія «Батьківщина» цілеспрямовано прагне зірвати підписання Угоди про асоціацію між Україною та Євросоюзом на саміті у Вільнюсі.

«Успіх влади на шляху євроінтеграції очевидний. Як очевидне й інше: особисті амбіції і бажання Яценюка зберегти статус-кво в керівництві «Батьківщини». А Україна і люди, що тут живуть, йому нецікаві. Хіба що для самопіару», – заявив депутат.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

Наостанок він закликав депутатів з «Батьківщини» припинити обманювати громадян і займатися демагогією і нарешті почати щось робити в рамках закону.

Читайте також: