fbpx
Політика

Радикальна партія Ляшка візьме участь у виборах на проблемних округах

 Народний депутат України, лідер Радикальної партії України Олег Ляшко написав на своїй сторінці в Facebook, що представники його політичної сили також візьмуть участь у виборах на проблемних округах, які відбудуться 15 грудня.

За його словами, 19 жовтня відбудеться з’їзд партії, на якому і будуть обговорюватися кандидати.

«Йдемо на вибори самостійно, оскільки іншого шляху немає», – написав депутат.

Як він зазначив, підтримку кандидатів від влади можна розцінювати як злочин проти народу, оскільки саме регіонали довели країну «до ручки». Крім того, Ляшко проти підтримки кандидатів від опозиції, яких він особисто вважає лузерами. Депутат вважає, що ці кандидати будуть лише підігравати владі, а якщо і отримають перемогу, то, найімовірніше, стануть тушками.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

«Кожні вибори – це плацдарм для радикальних змін у країні. І я не дам перетворити довибори в фантомні!», – сказав Олег Ляшко.

Він пообіцяв, що Радикальну партію на проблемних округах представлятимуть найсильніші молоді люди, прізвища яких оголосять на з’їзді партії.

Ляшко впевнений у перемозі своїх однодумців і зазначив, що буде особисто керувати об’єднаним штабом, а також неодноразово відвідає кожен з округів під час виборів.

Читайте також:  Очільник МЗС Угорщини знову погрожує Україні

«Вила напоготові!» – додав він.

Читайте також: