fbpx
Шоу-бізнес

Кейт Мосс буде редактором Vogue

  Знаменита модель Кейт Мосс приєднається до команди британського журналу Vogue в ролі fashion-редактора. Якщо вірити попередніми даними, перша стаття авторства Кейт Мосс з’явиться вже у весняному випуску популярного глянцевого журналу Vogue.

До слова, для самої Кейт Мосс це перший досвід, коли вона докладе руку до створення модного журналу, оскільки раніше вона лише брала участь у фотосесіях і з’являлася на його обкладинках. Нагадуємо, що за свою кар’єру Кейт Мосс встигла цілих 33 рази прикрасити собою обкладинку британського журналу Vogue, а її дебют відбувся в 1993 році.

Шеф-редактор британського Vogue Олександра Шульман сказала: «Я дуже рада, що Кейт погодилася працювати з нами в цьому амплуа. Її незаперечне почуття стилю, глибокі знання моди і розуміння самого процесу її створення зможуть привнести багато чого нового і цікавого на сторінки Vogue. Я чекаю з нетерпінням її перших статей».

Нагадуємо, що Кейт Мосс – британська супермодель і актриса, одна з найбільш високооплачуваних моделей 1900-х і 2000-х років. У 2011 році Кейт Мосс потрапила в п’ятірку найбільш стильних знаменитостей, на думку журналу Harper’s Bazaar.

За матеріалами: story.com.ua

Читайте також: