Почалося виконання контракту на постачання російського озброєння до Іраку

За даними радника прем’єр-міністра Іраку Алі аль-Мусаві, почалося виконання контракту на поставку в країну озброєння РФ.

Дана угода по лінії військово-технічного співробітництва була укладена 2012 року. Загальна вартість договору становить 4,3 мільярда доларів. У тому числі контракт передбачає поставку понад 10 одиниць вертольотів Мі-28НЕ "Нічний мисливець" з повним комплектом озброєння.

Related Post

"Нам вдалося ще до початку реалізації даного контракту досягти домовленості між президентом Російської Федерації Володимиром Путіним і іракським прем’єр-міністром про необхідність його перегляду, щоб не було допущено жодних порушень. Багато в чому завдяки цьому в кінцевому підсумку угоду вдалося оформити. На данний момент почався процес виконання однієї з частин цього договору", – заявив іракський політик у своєму інтерв’ю одному з телеканалів.

Що стосується умов контракту, то прем’єр-міністр Іраку підкреслив, що угода з Російською Федерацією головним чином передбачає постачання зброї для боротьби з терористами.

За матеріалами: РИА Новости

 
Leave a Comment